Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksekokulu'nun açılış törenine katıldı.

        Boyraz, törende yaptığı konuşmada, dünyada deniz ticaretinin arttığı süreçte tersaneler bölgesinde yapılan çalışmaları önemli gördüğünü belirtti.

        İzmit Körfezi'nde çok sayıda tersane bulunduğuna değinen Boyraz, donanımlı, etkin, eğitimli gençlerin Türkiye'nin ufkunu daha da ileriye götüreceğini ifade etti.

        KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, fakülte ve meslek yüksekokulunun bölgede önemli rol alacağını anlatarak, denizcilik sektörüne yetişmiş insan kazandırmak istediklerini söyledi.

        İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran, zorlu işlerinde en önemli unsurun insan kaynağı olduğuna ve denizcinin kolay yetişmediğine değindi.

        Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Bamyacı, sektörün gereksinimlerini karşılamak üzere uzman öğretim kadrosu ve modern eğitim olanaklarıyla öğrencilere eğitim verdiklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa