Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kendall Jenner ve Devin Booker'ın aşk tatili - Magazin haberleri
        • 1

          Ailesiyle yer aldığı 'Keeping Up With The Kardashians' adlı reality şov ile hem şöhret hem de servet kazanan, ardından da podyum dünyasına adım atan Kendall Jenner, aşk sarhoşu! 25 yaşındaki ünlü model, NBA'de Phoenix Suns forması giyen basketbolcu Devin Booker ile yaklaşık iki yıldır birliktelik yaşıyor.

        • 2

          Özel hayatını her zaman gözlerden uzak yaşayan Kendall, bu ilişkisinde kural bozuyor. Geçtiğimiz şubat ayında ilk kez bir sevgilisiyle fotoğrafını paylaşan Kendall, şu sıralar Booker ile İtalya'da tatil yapıyor.

        • 3

          Ülkenin turistik bölgesi olan Sardinya'ya demir atan aşıklar, önceki teknede görüntülendi. Cep telefonunu elinden düşürmeyen ünlü model, zaman zaman sevgilisinin fotoğraflarını çekti.

        • 4

          Denizin ve güneşini keyfini çıkaran çift, akşam saatlerinde romantik dakikalar yaşadı. Jenner ve Booker, birbirilerine sarılarak aşklarını gözler önüne serdi.

        • 5

          Ardından Sardinya Adası'nda bir restoranda akşam yemeği yiyen aşıklar, paparazzilerin objektiflerine böyle yansıdı.

        • 6

          'KALPLİ' PAYLAŞIM

          25 yaşındaki Jenner, bir süredir birlikte olduğu ileri sürülen ama kendisinin bu konuda hiçbir açıklama yapmadığı NBA yıldızıyla çekilen bir fotoğrafını bir kamp emojisi eşliğinde paylaşmıştı. Jenner'ın bu paylaşımı da sonunda özel hayatından az da olsa bazı paylaşımlar yapmaya karar verdiği yorumlarına neden oldu.

        • 7

          PEK ÇOK ÜNLÜYLE ADI AŞK DEDİKODULARINA KARIŞTI

          Kendall Jenner'ın adı bugüne kadar çeşitli ünlülerle anıldı. Harry Styles, Orlando Bloom ve hatta Leonardo DiCaprio da bu söylentiler arasında yer aldı. 2015 yılında adı F1 pilotu Lewis Hamilton ile de anıldı. Ağustos 2017 ile Şubat 2018 arasında NBA yıldızı Blake Griffin, Temmuz 2016 ile Eylül 2017 arasında Asap Rocky, Nisan 2016'da NBA oyuncusu Jordan Clarkson ile sevgili olduğu ileri sürüldü.

        • 8

          Kardeşi Kylie Jenner ve annesi Kris Jenner da dahil üvey ablaları Kim, Kourtney ve Khloe özel hayatlarını kameralar önünde yaşıyorken, Kendall ilişkilerini gözlerden uzak tutuyordu.

        • 9

          "TERCİH ETMİYORUM"

          "Verdiğim röportajlarda romantik ilişkilerim hakkında açıklama yapmakla ilgilenmiyorum. Herhangi biriyle evli ya da nişanlı değilim" diyen Jenner hayatında biri olsa da bunu kamuoyunun gözleri önüne sermemeyi tercih ettiğini belirtmişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa