Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Kavgayı ayırmaya geldi, 2'sini de vurdu
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'da bir kişi, ayırmaya geldiği kavgada, akrabası ile diğer kişiyi silahla vurdu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

        Olay, 5 Ekim Çarşamba günü Ataşehir ilçesi Esatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, akraba olan T.B. ve S.B. birlikte alkol aldıktan sonra çıkan kavgada birbirlerini darp etti. Kavga eden şahısların akrabası olan ve kavgaya müdahil olan H.B., kavgaya karışan S.B. ile beraberindeki F.B. isimli şahsı silahla vurarak yaraladı.

        YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

        Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu emniyet ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederek bölgedeki hastaneye sevk etti.

        REKLAM

        13 GÜN SONRA YAKALANDI

        Ataşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olaya karışan ve yaralıların akrabası olan O.B. ile T. B.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Olayda kullanılan silah, T.B.'nin üzerinden çıktı. Silahlı yaralamayı gerçekleştiren H.B. ise 18 Ekim tarihinde Barbaros Mahallesi'nde yakalandı. Zanlı, işlemler için Örnek Şehit Hayrettin Yıldırım Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi.

        Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa