Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa: 4 - Gaziantep FK: 2 | MAÇ SONUCU - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Gaziantep FK'yi 4-2 mağlup etti ve üç maç aradan sonra galibiyeti hatırladı!

        MAÇIN DAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

        Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi oldu. 3. dakikada Aytaç Kara, Gaziantep FK savunmasının hatasını affetmedi ve Kasımpaşa'yı 1-0 öne geçirdi.

        Mücadelede dakikalar 17'yi gösterdiğinde bu kez Ben Ouannes sahne aldı. Sol kanattan açılan ortada altıpasa indirilen topa hareketlenen yıldız futbolcu şık bir vuruş ile skoru 2-0'a getirdi.

        REKLAM

        Bu golden yaklaşık 15 dakika sonra bir kez daha sahne alan Ben Ouannes kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti.

        İlk yarının sonlarında penaltı kazanan Gaziantep FK'da Maxim'in vuruşu direkten dışarı gitti ve Kasımpaşa ilk 45 dakikayı 3-0 önde tamamladı.

        Gaziantep FK'da Marius Şumudica ikinci yarı öncesinde müdahale ederken oyuna sonradan giren Markovic ve Oğulcan oyuna hareket getirdi.

        52. dakikada Mustafa Eskihellaç, 53'te ise Lazar Markovic ile üst üste iki gol bulan Gaziantep FK umutlansa da Kasımpaşa devamında oyunun hakimiyetini almayı başardı.

        82. dakikada Kasımpaşa Fall maçın sonucunu belirledi: 4-2.

        90+2. dakikada Omeuro kırmızı kart gördü ve Kasımpaşa 10 kişi kaldı.

        Üç maçlık aranın ardından galibiyete uzanan Kasımpaşa aynı zamanda Sami Uğurlu yönetiminde çıktığı ilk müsabakayı da kazandı ve puanını 21'e yükseltti. Gaziantep FK ise haftayı 15 puanla kapadı.

        MAÇIN DAKİKALARI

        3. dakikada Fall'ın pası sonrası topla buluşan Yasin Özcan, pasını ceza yayına hareketlenen Aytaç Kara'ya aktardı. Bu oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Nita'nın bacakları arasından geçerek filelerle buluştu: 1-0.

        17. dakikada Hajradinovic, ceza sahası içine orta açtı. Omeruo'nun indirdiği topu Ben Ouanes, şık bir röveşata vuruşla ağlara gönderdi: 2-0.

        31. dakikada sağ kanatta topla buluşan Mamadou Fall, pasını ceza sahası çizgisindeki Hajradinovic'e aktardı. Bu oyuncunun ortasında topa altıpas önünden kafa vuruşu yapan Ben Ouanes, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 3-0

        36. dakikada Alexandru Maxim'in kullandığı serbest vuruş sonrası Djilobodji, ceza sahası içinde kafa vuruşu yaptı. Kaleci Gianniotis, bu vuruş sonrası topu kurtardı.

        45+2. dakikada Gaziantep FK penaltıdan yararlanamadı. Mustafa Eskihellaç'ın ortası sonrası topu yumruklamak isteyen kaleci Gianniotis, Furkan Soyalp'e faul yaptı. Kazanılan penaltıyı Alexandru Maxim kullandı. Bu oyuncunun penaltı vuruşunda top üst direkten auta çıktı.

        Karşılaşmanın ilk yarısı, Kasımpaşa'nın 3-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

        52. dakikada sağdan topu süren Markovic, pasını ceza sahasına hareketlenen Mustafa Eskihellaç'a aktardı. Bu oyuncunun sağ çaprazdan bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelerle buluştu: 3-1.

        53. dakikada Maxim'in pası sonrası ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Draguş, meşin yuvarlağı Markovic'e aktardı. Bu oyuncunun altıpas çizisi önünde yaptığı vuruşu Kasımpaşalı Winck, çizgiden çıkardı. Savunmadan dönen topu kaleye gönderen Markovic, aradaki farkı 1'e indirdi: 3-2.

        76. dakikada sağ kanatta rakibinden sıyrılan Fall, ceza sahası içi sol çaprazında bulunan Hajradinovic'e pasını aktardı. Bu oyuncunun vuruşu sonrası kaleci Nita meşin yuvarlağı çeldi. Dönen topu kontrol eden Aytaç Kara, ceza sahası içine hareketlenen Da Costa'ya pasını verdi. Bu oyuncunun şutunda meşin yuvarlak, üst direğe de çarpıp auta çıktı.

        82. dakikada Ben Ouanes pasıyla ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Da Costa, bekletmeden meşin yuvarlağı Fall'a aktardı. Bu oyuncunun altıpas çizgisi önünde yaptığı vuruşla aradaki fark yeniden ikiye çıktı: 4-2.

        Karşılaşma, ev sahibi ekibin 4-2 üstünlüğüyle sona erdi.

        Stat: Recep Tayyip Erdoğan

        Hakemler: Burak Şeker, Murat Ergin Gözütok, Gökhan Barcın

        Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Omeruo, Sadık Çiftpınar, Yasin Özcan (Dk. 72 Duhan Aksu), Saddiki (Dk. 72 Gökhan Gül), Aytaç Kara, Ben Ouanes (Dk. 90+3 Erdem Çetinkaya), Hajradinovic, Fall (Dk. 90 Gomis), Ngoy (Dk. 72 Da Costa)

        Gaziantep FK: Nita, Arda Kızıldağ (Dk. 46 Oğulcan Çağlayan), N'Koulou, Djilobodji, Mustafa Eskihellaç, Furkan Soyalp (Dk. 46 Mirza Cihan), Jevtovic, Maxim (Dk. 80 Riascos), Morais, Draguş (Dk. 72 Ajeti), Gradel (Dk. 46 Markovic)

        Goller: Dk. 3 Aytaç Kara, Dk. 17 ve Dk. 31 Ben Ouanes, Dk. 82 Fall (Kasımpaşa), Dk. 52 Mustafa Eskihellaç, Dk. 53 Markovic (Gaziantep FK)

        Sarı kartlar: Dk. 9 Ben Ouanes, Dk. 18 Saddiki, Dk. 29 Hajradinovic, Dk. 45+1 Sadık Çiftpınar, Dk. 78 Winck (Kasımpaşa), Dk. 23 Jevtovic, Dk. 45+1 Gradel, 45+4 Furkan Soyalp, Dk. 85 Mustafa Eskihellaç, Dk 90+1 Markovic (Gaziantep FK)

        Kırmızı kart: Dk. 90+4 Kenneth Omeruo (Kasımpaşa)

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa