Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kardeş Çocukları 12. bölüm ön izlemesi yayınlandı! Hayat gerçekleri öğreniyor

        Kardeş Çocukları yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu dizinin sevenleri tarafından merakla araştırılıyor. Kardeş Çocukları son bölümde beklenmedik olaylar yaşanırken, Volkan ile Hayat'ın havuzda öpüşmesi dizinin son bölümüne damgasını vurdu. İşte Kardeş Çocukları 12. bölüm ön izlemesi...

        KARDEŞ ÇOCUKLARI 12. YENİ BÖLÜM ÖN İZLEMESİ

        KARDEŞ ÇOCUKLARI 11. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Hayat’ın, Cemal’i görmesiyle birlikte kabusa dönen lansman gecesi, Hayat’ın kanında uyuşturucu bulunmasıyla Ümran ve Umay için bambaşka bir sınava dönüşür. Ümran, Cemal’in gölgesi altında, Hayat’ın madde kullanmadığını ispatlamak için çırpınırken, Umay ve Hayat ilk kez karşı karşıya gelir. Teyzesiyle ilgili ilk hayal kırıklığını yaşayan Hayat, annesine sığınırken, İdil’in oyununun ortaya çıkması Yıldırım için yıkıcı olur. Bir zaaf anında, Cansel’in ağına düşen Reşat ise Umay’ı cezalandırmak için riskli kararlar almaya devam eder.

        Reşat ve Umay arasında soğuk savaş başlarken, Umay ve Ümran arasındaki savaş ise alev alır. Umay, Hayat’ın kendisine tavır alıp annesine sarılmasını kıskanmaya başlar. Diğer yanda İdil, Volkan ve Hayat arasında yaşananları Hayal’in gözüne sokarken, Yıldırım’ın Ümran’a olan ilgisinden rahatsız olan Rezzan kendini bir anda geçmişten gelen büyük sırla yüz yüze bulur. Ümran ve Umay arasında kıran kırana annelik savaşı başlarken, Yıldırım’ın attığı beklenmedik adımla, Hayat’ın kalbindeki ‘’Umay Karay efsanesinin’’ sonu gelir.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa