Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan 16 yıllık aşk bitti! Jason Momoa ile Lisa Bonet ayrıldı - Magazin Haberleri
        • 1

          "Game of Thrones" dizisinde canlandırdığı "Khal Drogo" karakteriyle yıldızı parlayan ABD'li aktör Jason Momoa, yıllar sonra çocukluk aşkı Lisa Bonet ile kavuşmuştu. 16 yıldır birliktelik yaşayan çiftten kötü haber geldi.

        • 2

          AYRILDILAR

          İkili, ayrılık kararı aldı. İki çocuğu olan çift, boşanma kararını yayınladıkları ortak açıklama ile duyurdu. Momoa ile Bonet, "Birbirimizi özgür bırakıyoruz." şeklinde konuştu.

        • 3

          "ARAMIZDAKİ SEVGİ DEVAM EDİYOR"

          Yollarını ayıran ikili, "Bunu paylaşma nedenimiz haber değeri taşıması değil. Ancak hayatlarımızda saygınlık ve dürüstlükle hareket ediyoruz. Aramızdaki sevgi devam ediyor. Birbirimizi, olmak istediğimiz kişi olmayı öğrenmek üzere özgür bırakıyoruz." ifadelerini kullandı.

        • 4

          YILLAR SONRA GELEN İTİRAF

          Öte yandan daha önce bir itirafta bulunan ünlü oyuncu, "Game of Thrones"tan ayrıldıktan sonra eşi Lisa Bonet, çocukları Lola ve Nakoa-Wolf ile birlikte, yıllarca faturaları ödeme mücadelesi verdiklerini anlatmıştı.

        • 5

          "Game of Thrones'tan sonra açlık çektik demek istiyorum." ifadesini kullanan Momoa, "İş alamadım. Bebeklerimiz varken ve tamamen borç içindeyken çok zorlayıcıydı" şeklinde konuşarak, geçirdiği zor günleri anlatmıştı.

        • 6

          Bir süre sonra işleri açılan Momoa, "The Red Road", "See" ve "Aquaman" gibi filmlerde rol aldı. Momoa, "Game of Thrones"un birinci sezonunda 10 bölümde boy göstermişti.

          Jason Momoa, ilk olarak 1999-2001 yılları arasında yayınlanan "Baywatch Hawaii" isimli yapımla ekran önüne çıkmıştı. Oyuncu, askeri bilim kurgu dizisi "Stargate Atlantis"ta canlandırdığı "Ronon Dex" dizisiyle de şöhretini pekiştirmişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa