Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SOLOTÜRK'TEN GÖSTERİ UÇUŞU, JANDARMA HELİKOPTERLERİNDEN ZEYBEK

        İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gündoğdu Meydanı'nda Ege Sportif ve Amatör Havacılık Kulübü selamlama gösterisi yaptı. AYJET gösteri uçuşunun ardından Türk kadın profesyonel akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener akrobasi uçuşu gerçekleştirdi. Şener izleyenlerden büyük alkış aldı. Daha sonra İzmir Airshow havacılık gösterileri kapsamında Avrupa Sivil Havacılık Otoritesi'nden 'tip sertifikası' alan ilk Türk uçağı Hürkuş havalandı. T-6 Texan Akrobasi uçuşu ve Polis Havacılık Üzüm Salkımı uçuşunun ardından flyboard gösterisi gerçekleştirildi. Gösterinin en ilgi çeken kısmı ise SoloTürk gösteri uçuşu oldu. Gösteride üç F-16, üç F-4, üç de F-38 selamlama uçuşu yaptı. SoloTürk'ün akrobasi hareketleri büyük alkış aldı. Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SoloTürk'ün gösteri uçuşu yaklaşık 20 dakika sürdü. Kordon boyunda toplanan vatandaşlar ve balkonlarından uçuşu izleyenler gösteriyi cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. SoloTürk'ün ardından son olarak ABD savaş uçağı Mustang gemilerin arasından geçerek kıyıya sorti yaptı.

        JANDARMA HELİKOPTERLERİ ZEYBEK OYNADI

        DenizHavaKarada ZeybekTürk Silahlı Kuvvetleri Armoni Mızıkası çaldı, jandarma helikopterleri zeybek oynadı. (DHA)Nevra UÇKAÇKadir ÖZEN/ İZMİR, (DHA)DHA-Genel Türkiye-İzmir Nevra UÇKAÇKadir ÖZEN

        2022-09-09 20:34:02

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa