Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığının desteklenmeye değer bulduğu İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) "Dezavantajlı Genç Yetişkinlerin Veri Yoluyla Güçlendirilmesi Analitik Eğitimi" (E-DATA) projesinin açılış töreni düzenlendi.

        İKÇÜ'den yapılan açıklamaya göre üniversitenin koordinasyonunda, İzmir Teknoloji ve Bilişim Derneği, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye İş Kurumu, İzmir Kalkınma Ajansı, Ege Bölgesi Sanayi Odası ile Uluslararası Akademisyenler Birliği ortaklığınca yürütülecek projeye katılacak 80 kursiyer "veri analisti" olacak.

        Projenin açılışı nedeniyle Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda gerçekleşen törende konuşan İKÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Akbulut, üniversite olarak sanayi ile yakın iş birliği içinde çalışmaya devam ettiklerini, gençlere sundukları fırsatların onların kariyer yolculuklarında önemli birer adım olacağını belirtti.

        Proje Koordinatörü Prof. Dr. Ferhan Elmalı da eğitimlerin 512 saati teorik ve uzaktan eğitim, 240 saati ise yüz yüze ve iş yeri uygulamalı olduğunu belirterek, E-DATA Projesinin istihdam potansiyeline işaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa