Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, MHP İl Başkanı Veysel Şahin'i ziyaret etti.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tugay'a CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da eşlik etti.

        Tugay, ziyarette kabul ve misafirperverlikleri için teşekkür ederek, seçim sürecinde siyasi etik değerlere hassasiyet gösterildiğini, demokratik olgunluk içinde bir seçim süreci geçirdiklerini belirtti.

        Kentin sorunlarını çözmek için iş birliği ve görüş alışverişlerini sürdürme dileğini dile getiren Tugay, şunları kaydetti:

        "Onlar da çok olumlu karşıladılar. Bundan sonraki dönemde İzmir adına İzmirlileri temsilen tüm siyasi partilerimizle birlikte kenti yönetmek istiyoruz. Tüm İzmir'e eşit belediye hizmeti verme konusunda kararlıyız. Umuyorum bu güzel iş birlikleri, olumlu hava kentimizde çok olumlu sonuçlar doğuracak. Zaman zaman bir araya gelerek kentimizin sorunları hakkında ortak değerlendirmeler yaparak çalışmaya devam edeceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa