Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, "Biz bir hikayeyle geliyoruz. Önümüz destan yazma zamanıdır. Elazığlı hemşehrilerim destanı iyi bilirler, gelin hep beraber İzmir'de yeni bir hizmet destanı yazalım." dedi.

        Konak ilçesindeki Ege Elazığ Dernekler Federasyonu'nu ziyaretinde konuşan Dağ, Gakkoşların her zaman yanlarında dağ gibi durduğu söyledi.

        Gakgoşların, Türkiye'nin en sancılı dönemlerinde hep kendilerine destek verdiğini hatırlatan Dağ, "15 Temmuz'da da Fethi Sekin'in burada verdiği mücadelede de biz bunları gördük. Elazığlı kardeşlerim önce 'millet ve demokrasi' dedi. Ben biliyorum ki Gakkoşlar bu milletin çimentolarıdır. Bu milleti kardeş yapan özellikler Gakkoşların hamurunda ve mayasında vardır." dedi.

        Dağ, dertlerinin her zaman millet ve memleket olduğunu, gönül kazanmak için çalıştıklarını anlattı.

        İzmirlilerin 5 yıldır beklediği projeleri geçen hafta salı günü paylaştıklarını anlatan Dağ, "Gururla söylüyorum. İzmir'de bir yenilenmenin ayak izleri, ayak sesleri sayenizde süratle yükselmektedir. Artık İzmir'de umutsuzluk azalmakta, umut yükselmektedir. Mutluluk çoğalmaktadır. Sayenizde İzmir'in tüm sokakları yeniden umutla dolmaktadır. Dağlarda çiçek açtığı gibi İzmir'in sokaklarında da çiçek açmaktadır." diye konuştu.

        Dağ, İzmirlilere eser üretmekten asla yorulmadıkların, vatandaşların ne derdi ve sıkıntısı varsa çözmek için çalıştıklarını ifade etti.

        Saha çalışmalarında İzmirlilerin kendisine seçim sloganı olan "eşsiz İzmir" ve "bu sefer başarabiliriz" dediğini anlatan Dağ, şunları kaydetti:

        "Milletimiz bize 31 Mart sonrasında hizmete hazır olun mesajını veriyor. Burada hareketle biz birlikte yaşamın, şeffaf yönetimin sesi olacağız. Hesap veren bir yönetim olacağız. Birlikten kuvvet doğar. Ayrılıkta gaflet vardır. Bizler birleştirici olacağız. Bu kapı gönüller kapısıdır. Bu şehri ayrıştırmadan, birleştirerek yöneteceğiz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Biz bir hikayeyle geliyoruz. Önümüz destan yazma zamanıdır. Elazığlı hemşerilerim destanı iyi bilirler, gelin hep beraber İzmir'de yeni bir hizmet destanı yazalım."

        AK Parti MKYK üyesi ve eski Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da 31 Mart seçimlerinde İzmir'de tarihi değişimin ve dönüşümün başlayacağı bir seçim olacağını savundu.

        Şehrin geleceğinin yöneticilerin vizyonuyla doğru orantılı olduğunu belirten Yanılmaz, "Bir belediye başkanı bütçeyi, insan kaynaklarını ve zamanını iyi planlıyorsa 5 yıl gibi bir sürede İzmir'in, Konak'ın ve diğer ilçelerin nasıl değiştiğini göreceksiniz. Biz Fethi Sekin'in hemşehrileriyiz. Nasıl Fethi Sekin, bir kardeşinin burnu kanamasın diye canını ortaya koyduysa biz de 31 Mart'ta İzmir'in geleceği için bütün varımızı ortaya koyacağız. Başkanlarımızı seçtireceğiz." diye konuştu.

        AK Parti Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı da seçildikten sonra federasyon, dernekler ve sivil toplum kurumları için ortak bir konferans alanı yapmak istediklerini söyledi.

        MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de seçimlerde Elazığlılardan destek istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa