Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Eski Eğitim-Bir-Sen İzmir Şube Başkanı ve Memur-Sen İzmir Temsilcisi Abdurrahim Şenocak, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığındaki görevinden istifa ederek AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

        Şenocak'ın aday adaylığı dosyası, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mirhan Bedir tarafından kabul edildi.

        Şenocak, yaptığı açıklamada, tüm bilgi ve birikimini İzmirlilerle paylaşmak ve sorunlara çözüm üretmek için aday olduğunu kaydetti.

        İzmir'in eşi benzeri olmayan kentlerden biri olduğunu vurgulayan Şenocak, "İzmir’in tek bir ideolojiye hapsedilmemesi gerekir. İzmir, her dönem bu çok yönlü özelliğini yansıtacak, projelerle bunları geliştirecek ve yürütecek yetkin kişilere ihtiyaç duymaktadır." ifadelerini kullandı.

        Şenocak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında "bakan danışmanlığı", İŞKUR Genel Müdür Yardımcılığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi başkanlığı görevlerinde de bulunmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa