Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salon: ENKA

        Hakemler: Mehmet Karabilecen, Semih Vural, Burak Yılmaz

        Aliağa Petkimspor: İsmail Cem Ulusoy 6, Chery 22, Prewitt 5, Aldridge 6, Simmons 14, Booth 7, Ege Arar, Nusret Yıldırım 4, Dorukhan Engindeniz 6, Murat Meriç Kuntker

        Türk Telekom: Rıdvan Öncel 8, Grant 20, Bouteille 11, Jones 20, Berk Demir 2, Mehmet Yağmur, Semih Erden, Taylor 16, Erkan Yılmaz 3, Sestina 9, Alihan Demir

        1. Periyot: 25-20

        Devre: 38-40

        3. Periyot: 54-67

        Diskalifiye: 28.42 Dorukhan Engindeniz (Aliağa Petkimspor)

        İZMİR (AA) - Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 15. haftasında Türk Telekom, deplasmanda Aliağa Petkimspor'u 89-70 mağlup etti.

        Türk Telekom'un 12 galibiyet ve 3 yenilgiyle tamamladığı ligin ilk devresinde Aliağa Petkimspor ise 5 galibiyet ve 10 mağlubiyet yaşadı.

        Karşılaşmanın başında 6 sayılık fark (7-13) yakalayan Türk Telekom karşısında periyodun son bölümünde daha etkili olan Aliağa Petkimspor, çeyreği 25-20 önde tamamladı.

        İkinci periyoda Taylor, Jones ve Bouteille'nin sayılarıyla başlayan Türk Telekom, Chery'nin basketlerine rağmen Sestina'nın 3 sayılık basketiyle 33-32 üstünlük kurdu. Türk Telekom, soyunma odasına 40-38 önde gitti.

        Üçüncü periyodun başında daha etkili olan konuk ekip, 25. dakikasını 51-43 üstün geçtiği periyotta Grant ve Taylor'ın 3 sayılık basketleriyle farkı 12 sayıya çıkardı: 47-59. Başkent temsilcisi, periyodu da 67-54 önde tamamladı.

        Son çeyrekte üstünlüğünü koruyan Türk Telekom, Aliağa Petkimspor'u 89-70 yendi.

        Üçüncü periyotta üst üste iki teknik faul alan Dorukhan Engindeniz'in oyun dışında kaldığı Aliağa Petkimspor'da atletik performans antrenörü Derya Günay da hakemler tarafından salon dışına yollandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa