Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'in Tire, Bayındır ve Ödemiş ilçelerinde öğrenim gören öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılayacak Tire Öğrenci Yurdu'nun, bu yıl tam kapasiteyle öğrenci kabul edeceği bildirildi.

        Ege Üniversitesi'nden (EÜ) yapılan açıklamaya göre Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, 300 öğrenci kapasiteli Tire Öğrenci Yurdu'nda incelemede bulundu.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Prof. Dr. Budak, yurdun Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu öğrencileri başta olmak üzere Ödemiş ve Bayındır'da öğrenimlerine devam eden öğrencilerin barınma sorunlarını asgariye indireceğini belirtti.

        EÜ öğrencilerinin barınma sorunu ile yakından ilgilendiklerini kaydeden Budak, "300 öğrenci kapasiteli yurdumuzda 2-3 kişilik odalarda çalışma bölümü, dolap ve yataklar, buzdolabı bulunuyor, 24 saat sıcak su ve internet hizmeti sunuluyor. Meslek yüksekokulumuzda ve çevre ilçelerde öğrenim gören öğrencilerimizin faydalanabileceği, modern tasarımlı yurdumuz üniversitemize, Tire'mize ve İzmir'imize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa