Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KADINLAR Voleybol 1'inci Ligi'nde 4'te 4 yaparak zirveye ortak olan İnfo Yatırım Karşıyaka'da geçen hafta VakıfBank maçında sakatlanan Şevval Acıbal'dan kötü haber geldi. Karşıyaka Voleybol Şube Başkanı Onur Güner, karşılaşmanın ilk setinde sakatlık yaşayıp oyuna devam edemeyen Şevval'in ameliyat olacağını açıkladı.

        Güner, "Bu zorlu süreçte sporcumuzun moralini yüksek tutmak için elimizden gelen her türlü desteği sağlıyoruz. Ameliyat süreci ve iyileşme dönemi boyunca sporcumuzun yanında olmaya devam edeceğiz. Başarılı bir operasyon geçirmesini ve sahalara güçlü bir şekilde dönmesini temenni ediyoruz" açıklamasını yaptı.

        SPONSORDAN 10 MİLYON TL DESTEK

        Karşıyaka'da bu sezon kulübün isim sponsoru olan tek şubesi olan voleybol takımı, daha önce anlaştığı İnfo Yatırım'la sponsorluk sözleşmesini imzaladı. İmza törenine firma adına Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kemal Gökalp, CEO Ender Şahin, Genel Müdür Tarkan Akgül, Karşıyaka Voleybol Şube Başkanı Onur Güner ve tüm takım oyuncuları katıldı. Toplam 10 milyon TL bedelle imzalanan sponsorluk anlaşmasına göre Karşıyaka Kadın Voleybol Takımı, 2024-2025 sezonunda İnfo Yatırım Karşıyaka adı ve forma sponsorluğuyla mücadele edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa