Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'in Urla ilçesi açıklarında lastik botta bulunan 4'ü çocuk 22 kaçak göçmen yakalandı, Çeşme ilçesi açıklarında ise lastik botta bulunan 15 kaçak göçmen kurtarıldı. Ayrıca, 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi de yakalandı.

        Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, dün saat 23.20'de, Urla ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde bir grup kaçak göçmen bulunduğu bilgisini aldı. Bölgeye giden ekipler, lastik botta bulunan 4'ü çocuk 22 kaçak göçmeni yakaladı. Ayrıca, 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi de yakalandı.

        Aynı gün saat 15.15'te ise Çeşme ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen bulunduğu bilgisi üzerine bölgeye giden ekipler, Yunan unsurlarınca Türk karasularına itilen lastik bot içerisindeki 15 kaçak göçmeni kurtardı.

        Kıyıya çıkartılan kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa