Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'de, yüksek faizle borçlandırıp senet imzalattıkları kişilerden yaklaşık 12 milyon TL haksız kazanç elde ettikleri iddiasıyla 40 şüpheli gözaltına alındı.

        İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aralarında yaşlı, emekli ve engelli vatandaşların da bulunduğu maddi açıdan zor durumda ya da bankalardan kredi çekemeyen 97 kişiye, yüksek faizle para verip, karşılığında senet imzalatarak yaklaşık 12 milyon TL haksız kazanç elde eden şüphelileri tespit etti. Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda 40 şüpheli gözaltına alınırken, 1 kişinin arandığı belirtildi. Şüphelilerin ev, iş yeri ve araçlarındaki aramalarda 3 tüfek, 2 tabanca, 250 fişek ve mağdurlara ait çok sayıda senet, evrak ve dijital materyal ele geçirildi. Şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa