Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOPRAĞAVERİLDİ

        İzmir'in Konak ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde annesiyle yolda yürürken uğradığı bıçaklı saldırıda yaşamını yitiren İlayda Alkan'ın (20) cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi sonrası yakınlarına teslim edildi. Alkan'ın cenazesi, ikindide Torbalı ilçesindeki Ayrancılar Mezarlığı'na getirildi. Cenazeye Alkan'ın babası Rıza Alkan ve diğer yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan namaz sonrası Alkan'ın cenazesi gözyaşları içinde torağa verildi.

        ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

        Cinayet şüphelisi Yunus Yılmaz, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yılmaz’ın ifadesinde arkadaşlarıyla içki içtiğini, sonrasında yalnız başına evine gitmek için otobüs duraklarına doğru yürüdüğü sırada karşına İlayda Alkan ile annesi Oya Tarhan’ın çıktığını ve olayın gerçekleştiğini söyledi. Yılmaz, ifadesinde aşırı alkolü olduğu için başka bir şey hatırlamadığını da belirtti.

        Kadir ÖZEN / İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa