Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta alt sıralardan uzaklaşmayı hedefleyen Altınordu'da savunma oyuncusu Hasan Berat Kayalı, teknik ekibin jokeri oldu. U19 Milli Takımı'nda da görev yapan 18 yaşındaki stoper, sağ bek ve ön libero pozisyonlarında da oynayabiliyor. Teknik direktör Atilla Küçüktaka'nın son olarak Kırklarelispor deplasmanında cezalı Metehan'ın yokluğunda 6 numara pozisyonunda oynattığı Hasan, kırmızı-lacivertli takımın en istikrarlı isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

        Altınordu'da profesyonel olan genç defans oyuncusu bu sezon 25 maçta ilk 11'de forma giyip 2 bin 215 dakika sahada kalarak en fazla süre bulan ikinci oyuncu konumunda. Hasan, defans olmasına rağmen 2 de gol kaydederek alkış topladı. Öte yandan ön libero Metehan ve sağ bek Furkan'ın cezalarının sona erdiği Altınordu'da sarı kart cezalısı durumuna düşen stoper Rahmi, pazar günü iç sahada oynanacak kritik Zonguldak Kömürspor müsabakasında forma giyemeyecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa