Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF2'nci Lig Beyaz Grup'ta ikinci devrenin ilk maçında pazar günü Nazilli Belediyespor'a konuk olacak Altınordu'da Teknik Direktör Atilla Küçüktaka, transfer listesini hazırladıklarını açıkladı. İlk yarıdaki kadrosundan Ali, Arif Morkaya, Mert Özmen, Keni ve Emre ile vedalaşan İzmir temsilcisi ara transfer döneminde şimdiye kadar oyuncu takviyesi yapmadı.

        Teknik patron Atilla Küçüktaka kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Gerek ön taraf gerekse orta sahaya yapacağımız takviyeleri belirledik. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Zaten oturmuş bir kadromuz ve felsefimiz var. İkinci yarıda çok daha iyi bir Altınordu izlettirmek istiyoruz. Futbolu iyi oynayan ekip olma yolunda ilerliyoruz" dedi.

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa