Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİRveçevresini 25 Kasım Cumartesi gecesi vuran lodos fırtınası ve yaşanan deniz suyu baskınlarında ağır hasar gören Karşıyaka Spor Kulübü'nün yelken tesisleri yeniden ayağa kaldırılacak. Kentin en eski yelken kulübü olarak onlarca şampiyon sporcu yetiştiren yeşil-kırmızılılar, ilçede Yalı Caddesi'nde deniz kenarında yer alan tesislerinde tadilat çalışmalarına başlayacak. "Alabora olduk ama batmadık" diyen Karşıyaka yelken şube yönetimi tesisin durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

        "Öncelikle İzmir'de yaşanan lodos fırtınasından zarar gören tüm ilimize geçmiş olsun dileklerimizi paylaşmak isteriz. Yaşanan sert fırtınada kulübümüzün lokali maalesef büyük zarar gördü. Ancak tüm camiamızın bilmesini isteriz ki kulüp lokalimiz en kısa sürede yenilenecek eskisinden daha da güzel olacak. Avek Karşıyaka Yelken efsanesi yeni şampiyonlar yetiştirmeye ilelebet devam edecek. Yönetim kurulu olarak hasar tespit çalışmalarımızı tamamladığımızı, aksiyon planımızı hazırladığımızı, gerekli görüşmelere başladığımızı ve kulübümüzün yeniden inşası için gerekli faaliyetleri organize ettiğimizi bildirmek isteriz."

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa