Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'inBayraklı ilçesinde, karşı yönlerden gelen otomobil ile belediye otobüsünün kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. 

        Kaza, saat 22.00 sıralarında, Anadolu Caddesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü karşısında meydana geldi. Konak yönüne giden İbrahim Bedir (32) yönetimindeki 35 ARZ 177 plakalı otomobil, iddiaya göre karşı yöne geçince, İsmail Testem (42) yönetimindeki belediye otobüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Otomobilin demir yığını haline dönüştüğü kazada sürücü İbrahim Bedir ile araçta bulunan Ümit Can Gül (31) ve otobüs şoförü Testem yaralandı. Kazayı görenler sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, otomobil sürücüsü Bedir'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan Gül ile Testem ise ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazada ölen İbrahim Bedir'in cenazesi, yapılan inceleme sonrası morga kaldırıldı.

        Kaza nedeniyle cadde üzerinde trafik akışı tek şeritten kontrollü şekilde sağlandı, bölgede zaman zaman araç kuyruğu oluştu. Kaza yapan araçların çekiyle kaldırılıp, yapılan temizlik çalışmasının ardından trafik akışı normale döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa