Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İtalyan'ın sır yaralarını en üst kurul çözecek

        Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre İtalya'da bir pazarlama şirketinde müdür olan 33 yaşındaki Alessandro Fiori, 13 Mart günü İstanbul'a geldi. Şişli'de bir otele yerleşen Fiori, bir gün sonra dolaşmak için otelden çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Oğluna telefonla ulaşamayan baba Eligio Fiori, İstanbul'a gelerek kayıp başvurusunda bulundu.

        KAMERA KAYITLARINA ULAŞILDI

        Başvuru üzerine harekete geçen polis otel çevresindeki kamera görüntülerini inceledi. Alessandro Fiori'nin yalnız başına otelden çıktıktan sonra Taksim yönüne, oradan da Tophane'ye doğru gittiği belirlendi. Polis Fiori'nin izini sürerken Eminönü'nde denizde ceset bulunduğu haberi geldi. Sarayburnu'nda sahile vuran ceset Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kafasının arkasında ve sırtında yara izleri bulunan ceset, baba Eligio Fiori tarafından teşhis edildi ve DNA testiyle de kimliği kesinleşti.

        POLİSE GÖRE İNTİHAR

        Polisin yaptığı çalışmaya göre Alessandro Fiori depresyondaydı ve Tophane'de denize atlayarak intihar etti. Pasaportunu, cüzdanını ve tüm eşyaları otelde bırakıp çıkmıştı. Ancak kafasının arkasında ve sırtındaki yara nedeniyle cinayete kurban gitmiş olma şüphesiyle Adli Tıp Kurumu inceleme yaptı.

        DOSYA EN ÜST KURULA GÖNDERİLDİ

        Adli Tıp Kurumu, ilk incelemede yara izlerinin gemi pervanesinin çarpması sonucu oluşmuş olabileceğini belirtti. Ama kesin tespit yapılamayınca dosya Adli Tıp Kurumu Genel Kurulu'na gönderildi. Şimdi en üst kurul bu yaraları inceleyerek, neden oluştuğunu belirlemeye çalışacak.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa