Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde 2 milyon liralık gasp

        İstanbul Arnavutköy'de iddiaya göre Serdar Şentürk, aralarında daha önceden ticari ilişki bulunan 2 kişiyle, kendisine ait parayı bankaya yatırmak için sözleşti.

        Buluştuğu 2 kişi, Şentürk'ün kafasına silah dayayarak 2 milyon lirasını gasp etti. Şüpheliler ekipler tarafından kısa sürede yakalanırken, fabrikaya giriş ve çıkış anları güvenlik kamerasına yansıdı.

        Olay bugün 14.00 sıralarında Boğazköy İstiklal Mahallesi'nde bulunan bir beton fabrikasında yaşandı. İddiaya göre Serdar Şentürk, daha önce ticari ilişkileri bulunan İsa Gören ve Halis Yeter ile banka hesabına para yatırmak için sözleşti. Yeter ve Gören, 81 ACB 914 plakalı otomobil ile geldikleri beton fabrikasında Şentürk ile buluştu.

        Şentürk'ün kafasına silah dayayan ikili, içinde 2 milyon lira bulunan çantayı alarak araçları ile olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Şüpheliler ekipler tarafından kısa sürede yakalanarak emniyete götürüldü. Şüphelilerin benzer suçlardan kaydı olduğu öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa