Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Meteoroloji saat verdi! İstanbul'a yağmur geliyor! Son Dakika İstanbul Hava Durumu

        İstanbul'da öğleden sonra bazı ilçelerde yağmur etkili oldu. Halkalı, Bağcılar, Başakşehir ve Gaziosmanpaşa'da aniden bastıran sağanak nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. TEM Otoyolu Bağcılar mevkiinde trafikte yoğunluk oluştu. Gaziosmanpaşa'da yağmurla birlikte zaman zaman dolu yağışı etkili oldu. Bayrampaşa'da alt geçidi su bastı, araçlar mahsur kaldı.

        İSTANBUL'UN ANADOLU YAKASI'NDA DOLU ETKİLİ OLDU

        Anadolu Yakası'nda Maltepe ve Ataşehir'de şiddetli dolu yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Şiddetli yağmur ve dolu yağışı tüm kentte aralıklarla etkili olmaya devam ediyor.

        METEOROLOJİ SAAT VERMİŞTİ

        İstanbul hava durumu ile ilgili Meteoroloji'den bir son dakika uyarısı daha geldi.

        Açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinde yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; önümüzdeki 2 saatlik periyotta (15:00-17:00) İstanbul Avrupa Yakasında görülecek gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (10-30 kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek su baskını, yıldırım, ufak çaplı dolu yağışı riski, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." denildi.

        Meteoroloji tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, saat 12.00 - 18.00 arasında il genelinde sağanak yağış bekleniyor. Saat 18.00'den sonra ise sağanak yağışın etkisini yitirmesi bekleniyor.

        REKLAM

        İşte bugün saat saat İstanbul hava durumu:

        Geçtiğimiz Çarşamba günü İstanbul'da etkili olan sağanak yağış hayatı adeta felç etmişti. Sağanak yağış nedeniyle ana arterlerde trafik adeta kilitlenmiş metro seferlerinde aksamalar meydana gelmişti. Dün ise sağanak yağış Anadolu Yakası'nda etkili olmuştu.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa