Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'daki müzikholde 1 kişinin öldüğü 2 polisin yaralandığı olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı - Güncel haberler

        İstanbul Sarıyer’de müzikholde 1 kişinin öldüğü 2 polisin yaralandığı olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Olayın ardından başlatılan çalışmalarda Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda, olayda yer aldıkları 4 kişiyi yakaladı. Şüpheliler sorgulanmak üzere emniyette götürüldü.

        Huzur Mahallesi’ndeki bir müzikhole dün sabaha karşı 5 kişilik bir grup gelerek içeri girdi. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre müzikhol çalışanları bellerinde silahlar olan grubu dışarı çıkarmak istedi. Aralarında yaşanan tartışmanın ardından grup istemeyerek de olsa dışarı çıktı.

        REKLAM

        KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETMİŞTİ

        Saldırıda hayatını kaybeden taksi şoförü  Mehmet Salih Şalıslıoğlu
        Saldırıda hayatını kaybeden taksi şoförü Mehmet Salih Şalıslıoğlu

        Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken yaralılar da hastanelere götürüldü. Polis ekipleri, saldırganların kimliklerini belirleyerek yakalamak için müzikhol ve çevresindeki kamera görüntülerini toplayarak inceleme başlattı.

        4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

        Yapılan incelemeler sonrasında tespit edilen 4 şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa