Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da polis-taksici kovalamacasında kaza: 2 polis yaralı

        Kaza, Zeytinburnu 10. Yıl Caddesi'nde bulunan Topkapı Altgeçidi'ndesabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gaziosmanpaşa'da denetim gerçekleştiren polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan ticari taksinin sürücüsü ile polis arasında nefes kesen bir kovalamaca başladı.

        Gaziosmanpaşa'da başlayan kovalamaca ilçe sınırlarını aşarak sırasıyla Bayrampaşa ve Zeytinburnu ilçe sınırlarında da devam etti. Fatih ilçe girişlerinde bekleyen asayiş ekiplerinin de dahil olduğu kovalamaca Zeytinburnu 10. Yıl Caddesi üzerinde bulunan Topkapı Altçegidi'nde kaçan taksiyle birlikte iki polis aracının kaza yapmasıyla son buldu.

        Kazada iki polis memuru hafif şekilde yaralanırken, ticari taksi sürücüsü olay yerinden yaya olarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleriyle birlikte çok sayıda polis ekibi sevk edildi. DHA'nın haberine göre; olayla ilgisi olduğu düşünülen bir kişi ise gözaltına alındı.

        Kaza nedeniyle 10. Yıl Caddesi'nin Sahilyolu istikameti bir süreliğine trafiğe kapalı kaldı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılıp yolun temizlenmesinin ardından cadde yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma açılırken, polis ekipleri firari taksi sürücüsünü yakalamak için çok yönlü çalışma başlattı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa