Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul'da otobüs seyahatleri iptal mi, durduruldu mu? 25 Ocak 2022 bugün İstanbul otobüs seferleri ne zaman başlayacak?
        • 1

          İstanbul'da kar yağışı şiddetini arttırdı. İstanbul kar yağışı trafikte de olumsuzluklara neden olurken kente giriş ve çıkışlar durduruldu. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, otogarlardan yapılan otobüs seferleri ile ilgili açıklama paylaşıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın açıklamasının arından İstanbul'da otobüs seferleri durduruldu mu, yasaklandı mı sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, İstanbul otobüs seferleri son durum nedir, otobüs seyahatleri yasaklandı mı? 24-25 Ocak İstanbul otobüs seferleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

        • 2

          İSTANBUL'DA OTOBÜS SEFERLERİ DURDURULDU MU?

          İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise, "İkinci bir duyuruya kadar Trakya istikametinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların ilimize girişine yoğun kar yağışı nedeniyle izin verilmeyecektir" açıklamasında bulundu. Yerlikaya ayrıca, "İlimizde Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki çıkışlar yarın 08.00’e kadar durduruldu" paylaşımında da bulundu.

        • 3

          Öte yandan megakentte kar ve tipi etkili olmaya başladı. Öğleden sonra aniden bastıran kar ile Haramidere D-100 Karayolu'nda araçlar yolda kaldı.

        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa