Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Isparta Haberleri

IspartaEğirdir Karayolu’nda tek şeride düşen yolda kamyona çarpan otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza saat 16.00 sıralarında Isparta Eğirdir Karayolu’nun 18.kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Eğirdir istikametinden Isparta yönüne seyreden Bilginer K. yönetimindeki 03 LK 004 plakalı otomobil, sürücünün dikkatsizliği ve tedbirsizliği sonucu tek şeride düşen yolda bir kamyona çarptıktan sonra şarampole yuvarlandı.

Kazada otomobil sürücücüsü Bilginer K. ile aynı araçta bulunan ve henüz ismi öğrenilemeyen oğlu yaralandı. Çevredekiler tarafından durumun haber verilmesiyle birlikte olay yerine 112 Acil Servis Ekipleri, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan yaralılar, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleleri sonrasında hastaneye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri