Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İrem Helvacıoğlu: 'Eser ne zaman saç ektirdi?' diye düşündüm - Magazin naberleri
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Uzun süredir Eser Alp ile aşk yaşayan İrem Helvacıoğlu, önceki gün makyaj artisti Alp Kavasoğlu ile birlikte Etiler'deki bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

          Yemek yeyip, sohbet eden ikili, muhabirlere arkadaş olduklarını ifade etti.

        • 2

          Arkadaşıyla samimi görüntüleri merak uyandırınca Helvacıoğlu, konuyla ilgili şunları söyledi:

        • 3

          "PEK FAZLA GÖREMİYORSUNUZ"

          Arkadaşım benim. Eser'le de aramız iyi. O Ankara'da olduğu için pek fazla göremiyorsunuz. O yüzden böyle düşünmeniz normal.

        • 4

          Geçtiğimiz günlerde de bir mekandan erkek arkadaşıyla ayrılan Helvacıoğlu, yanlış anlaşıldığını dile getirerek şunları söyledi:

          "ESER NE ZAMAN SAÇ EKTİRDİ?' DİYE DÜŞÜNDÜM"

          Geçen gün de 'Sevgilisiyle' diye yazmışlar. Bir arkadaşımlaydım. Haberi görünce 'Eser ne zaman saç ektirdi de, ne ara uzattı bu kadar?' diye espri yaptım.

        • 5

          "HEYECANLIYIM"

          Kerem Bürsin ile başlayacağı film hakkında konuşan Helvacıoğlu, "Yarın çekimlerimiz başlıyor, heyecanlıyım. Çekimleri İstanbul'da gerçekleşecek, senaryo ile ilgili bilgi vermeyeyim ama çok güzel yerlere dokunan bir hikayesi var" şeklinde konuştu.

        • 6

          Aşırı zayıflığıyla dikkatleri üzerine çeken İrem Helvacıoğlu, bir dergiye verdiği röportajda 20 kiloyu pesketaryen diyeti ile verdiğini söylemişti.

        • 7

          Helvacıoğlu konuya açıklık getirdi: 16 yaşındayken 70 kiloydum, o dönem verdim. Kilo alma sebebinin o yaşta ameliyat geçirmem ve ayağımın sakatlanmasına bağlıydı. Bolca yemek yedim, yemek yemeyi seviyordum.

        • 8

          "YEMEK YEMEYİ SEVMİYORUM"

          Şimdi ise pek yemek yemeyi sevmiyorum. Dedemin çiftliği vardı, o yüzden bazı hayvanlarla duygusal bağım oldu ve o etleri de yiyemediğimi de belirttim. Pesketaryen diyeti yazmışlar.

        • 9

          "BİR HASTALIĞIM YOK"

          İrem Helvacıoğlu zayıflığı sebebiyle annesinden de sürekli uyarı aldığını, "Ailem her gördüğünde 'Kilo al' diyor. Annem 'Kızım hasta olacaksın, çok zayıfsın diyor' ama çok şükür bir hastalığım yok" sözleriyle dile getirdi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa