Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçimizdeki Ateş 1. bölüm full izle! ATV İçimizdeki Ateş dizisi ilk bölüm full tek parça izle
        • 1

          İçimizdeki Ateş dizisi bu akşam ATV ekranlarında ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Yapımını Fabrika Yapım'ın, yapımcılığını Öner Arslanel'in üstlendiği dizinin yönetmenliğini Murat Onbul yaparken, senaryosunu ise Nimet Erdem, Birol Elginöz, Nur Özlem Elginöz kaleme alıyor. Diziyi tekrar izlemek isteyenler ve kaçıranlar için İçimizdeki Ateş ilk bölüm izleme ekranı erişime açıldı. İşte İçimizdeki Ateş 1. ilk bölüm hakkında merak edilenler...

        • 2

          İÇİMİZDEKİ ATEŞ İLK BÖLÜM İZLE!

          İçimizdeki Ateş ilk bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. İçimizdeki Ateş son bölüm izlemek için ATV'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        • 3

          İÇİMİZDEKİ ATEŞ 1. BÖLÜM ÖZETİ

          Hukuk fakültesinden mezun olmuş Mert, Bahar, Ege ve Hale, adaletin temsilcileri olmak istedikleri bu yolda son adımlarını atıp avukatlık ruhsatı almak için staja başlayacaktır. Bu dört genç için bu yolda gidilmesi gereken tek yer kıdemli avukatlar Doğan ve Tülin'in birlikte kurdukları Yener & Tan Hukuk ofisidir. En iyi olmak için en iyilerle çalışmak ilk hedef olsa da bu hiç de kolay olmaz. Doğan Yener'le çalışabilmek için onun zorlu sınavından geçip birçok rakibi geride bırakmaları gerekmektedir. Hale'nin özgüveni, Ege'nin pratik zekâsı, Mert'in içgüdüleri, Bahar'ın girişkenliği bu sınavı geçmelerine yetecek midir?

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa