Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Trafik Son dakika: Şanlıurfa'da hurdaya dönen otomobilin motoru yola fırladı: 3 ölü, 1 ağır yaralı - Güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Şanlıurfa'da, kontrolden çıkan otomobil, bariyerlere çarparak devrildi. Araçta bulunan yolcu olarak bulunan biri kadın 3 kişi hayatını kaybetti.

        DHA'nın haberine göre feci kaza, sabah saatlerinde Şanlıurfa-Viranşehir kara yolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. Kent merkezine giden Mehmet Ali Moğul (47) yönetimindeki 06 BEB 737plakalı otomobil, kontrolden çıkınca bariyerler ile yönlendirme tabelası direğine çarparak devrildi.

        SÜRÜCÜ İLE 3 YOLCU AĞIR YARALANDI

        Kazada sürücü ile otomobildeki Mustafa Moğul (40), Ebubekir Moğul (74) ve Ayhan Timur (50) adlı kadın yaralandı. Kazayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

        Ebubekir Moğul ve Mustafa Moğul
        Ebubekir Moğul ve Mustafa Moğul

        HASTANEDEN ACI HABER GELDİ

        İlk müdahale sonrası 4 yaralı, ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Mustafa Moğul, Ebubekir Moğul ve Ayhan Timur, hastanede hayatını kaybetti. Cenazeler, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        Ayhan Timur
        Ayhan Timur

        Tedavisi süren Mehmet Ali Moğul'un ise durumunun kritik olduğu bildirildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa