Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samandağ Belediyesi’nin sponsorluğunda düzenlenen Motosiklet Festivali 5 Ağustos Pazar günü yapılacak.

        Festival, Çevlik Arsuz yolunda limanın 1 kilometre ilerisinde bulunda ikinci plajda oluşturulan pistte gerçekleştirilecek.

        Enduro Kulübü Başkanı Mithat Kazan, Enduro Kulübü Yöneticisi Mehmet İlker İlbeyi’nin organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan festivale sponsorların destekleriyle ulusal bir platforma taşınacağı ifade edildi.

        Enduro Kulübü Yöneticisi Mehmet İlker İlbeyi, pazar günü yapılacak olan Motosiklet Festivali ile ilgili olarak Samandağ’ın bu spor içinde tanıtımının yapılmasını düşündüklerini belirterek, “Biz Samandağ Enduro Kulubü olarak Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ulusal ve uluslararası yarışlara katılıyoruz. Madalyalı birçok sporcumuz var. Yükselen bu spor dalında Samandağ’ın gençlerinin aktif rol almasını Samandağ’ın bu spor içinde tanıtımının yapılması, değerinin verilmesi gerektiğini düşündük. İnci gibi denizimiz yemyeşil dağlarımızla gençlerimizin sporla doğayı birleştirmesini istiyoruz. Sokaklarda heyecan peşinde koşan bir sürü gencimizi her yıl toprağa veriyoruz. Bu Samandağımızın en büyük sorunlarından belki de en önemlisidir. Bu gençlerin enerjilerini güvenli bir şekilde atabilmeleri ve spor yaparak eğlenmelerini istiyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa