Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (16 Mayıs 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN, enerji alanlarımız değişiyor. Mars’ın Kova burcuna geçmesiyle birlikte özellikle sosyal çevremizle beraber atacağımız adımlar hızlanacak.

        Özgürlük için mücadelelerimiz de artıyor. Bu dönemde toplumsal konularda fevri tepkilere çok dikkat etmemiz gerekiyor. Zira Mars-Uranüs dik açısı, başkaldırışlara ve isyanlara açık enerjiler altında olacağımızı gösteriyor. Karmaşalar yaşamaya açık olabiliriz. Depremler ve olumsuzluklar oluşabilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, enerjinizi sosyal çevrenize harcayacaksınız. Takım çalışmalarıyla ve organizasyonlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Parasal işlerinize vereceğiniz tepkilere dikkat edin.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Toplum önü mücadeleleriniz artarken, önemli takım çalışmaları ilginizi çekebilir. Bugün, eşinizin ailesiyle bazı sürtüşmelere, sıkıntılara ve sorunlara açık olabilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Enerjinizi dış ortamlara, seyahatlere, yabancılarla yapılacak olan işlere ve yurtdışı kontaklarına harcayacaksınız. Önemli seyahatlerinizde bazı sorun ve sıkıntılar oluşabilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tehlikeli yerlerden uzak durun. Parasal konularda çabuk tepki vermeye ve risk almaya yatkın olabilirsiniz. Bir arkadaşınızın başına zor bir durum gelebilir, ona yardım edin.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Eşinizin hayatındaki mücadeleler artarken, siz de kendinizi bu koşturmaların içinde bulabilirsiniz. Aile ortamlarınızda sevdiğiniz insanla ters durumlar içine girmemeye çalışın.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınıza enerjinizi aktaracaksınız. Daha fazla çalışacak ve sürtüşmelere açık olacaksınız. İş ortamlarınızda, az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılarınıza dikkat etmelisiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşka, eğlenceye, sevgiye, çocuğunuza enerjinizi akıtmaya başlıyorsunuz. Spor yaparken dikkat edin. Bugün, sorunları gergin ve agresif yapınızla daha da tetikleyebilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Enerjinizi ailenize ve ev konularına harcayacaksınız. Ailenizdeki insanlarla sürtüşmelere hazırlıklı olmalısınız. Aile ortamlarınızda kazalara, tartışmalara ve sorunlara açıksınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Yakın çevrenizi eylemlerinizle etkileyebilirsiniz. Bugün iş hayatınızda ve yakın çevre ilişkilerinizde çok dikkatli olun. Enerjinizi kontrollü kullanmaya özen göstermelisiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Teknolojik ürünlere harcamalarınız artabilir. Parasal konularda risk almaktan kaçının. Gün boyunca çok çabuk tepki vermeye ve sorunlar yaşamaya meyilli olacaksınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Amaçlarınız ve yapacaklarınız doğrultusunda, özgürlüğünüzü düşünerek atacağınız adımlar hızlanıyor. Yakın çevrenizin yaşadığı sıkıntıların azaldığını görebilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda birtakım yavaşlamalar oluşabilir. Sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda enerjinizi kontrol etmeye gayret gösterin.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa