Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Hailey Baldwin Bieber'dan dedikodulara yanıt: Büyük bir balon! Justin Bieber... - Magazin haberleri
        • 1

          2018'de dünyaevine giren gösteri dünyasının ünlü çifti Justin Bieber ve Hailey Baldwin ile ilgili beklenmedik bir iddia ortaya atıldı. Kanadalı şarkıcının eşine kötü davrandığı söylentileri hızla yayıldı.

        • 2

          "ÖZEL HİSSETTİRİYOR"

          24 yaşındaki ünlü model ise katıldığı "4D With Demi Lovato" adlı programda haklarında çıkan dedikodulara açıklık getirdi. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Baldwin, Bieber'ın kendisini her gün özel hissettirdiğini vurguladı.

        • 3

          "HAKKIMIZDA DOLAŞAN ÇOK FAZLA ANLATI VAR"

          Hailey Baldwin Bieber, konuyla ilgili, "Bence en büyük şeylerden biri, her şeyin ardındaki gerçeği bilmek zorunda olman... Biliyor musun, benim hakkımda, onun hakkında, birlikte bizim hakkımızda dolaşan çok fazla anlatı var..." diye konuştu.

          Baldwin, "Etrafta dolaşan, 'Justin ona kötü davranıyor' gibi büyük bir balon var. Bu gerçekten çok uzak ve tam tersi..." ifadelerini kullandı.

        • 4

          "ÇOK ŞANSLIYIM"

          Model, sözlerini, "Bana son derece saygılı, beni her gün özel hissettiren biriyle birlikte olduğumu söylediğim için gerçekten çok şanslıyım. Çevremizde bizi şahsen tanıyan herkes aynı şeyi söylerdi." şeklinde sürdürdü.

        • 5

          "BANA GÜVEN VERİYOR"

          Hailey Baldwin Bieber, ayrıca, Justin'in evlilikleri hakkında olumsuz spekülasyonlardan bunaldığını hissettiğinde ona güven verdiğini ve rahatlattığını da dile getirdi.

        • 6

          "KENDİMİ BAŞKALARIYLA KIYASLAMAMA NEDEN OLUYOR"

          Hailey Baldwin, daha önce sosyal medya platformlarının öz güvenini ve mutluluğunu nasıl etkilediğini anlatmıştı.

          Baldwin, sosyal medyanın kendisini sürekli başkalarıyla kıyaslamasına ve iyi hissetmek için böyle bir vücuda sahip olması gerektiğini düşünmesine neden olduğunu söylemişti.

        • 7

          "BÜTÜNÜN YALNIZ KÜÇÜK BİR KISMINI GÖRÜYORSUNUZ"

          Ünlü model, sonsuz bir şekilde görüntüleri kaydırmanın giderek kendisini daha fazla eleştirmekle sonuçlandığına değinmişti.

          24 yaşındaki Hailey Baldwin Bieber, "Gerçek şu ki; insanlar sosyal medyada çoğu zaman ellerinden gelenin en iyisini yapıyor ve geri kalanını saklıyor. Oysa ki o kişinin görmesine izin verdiği kadarını ve bütünün yalnızca çok küçük bir kısmını görüyorsunuz." diye konuşmuştu.

        • 8

          SOSYAL MEDYAYI İKİ GÜN KULLANIYOR

          Baldwin, sonunda bu duruma biraz ara vermesi gerektiğini kabul ettiğini ifade etmişti.

          Pazartesiden cuma gününe kadar Instagram'ı kullanmadığını söyleyen ünlü isim, hafta içinde bir şey paylaşması gerektiğinde; bir çalışanın içeriği yüklediğini açıklamıştı.

        • 9

          "OLUMSUZ ELEŞTİRİLERLE MÜCADELE ETMEK ZOR"

          Kadınların bedenleriyle ilgili gelen olumsuz eleştirilerle mücadele etmenin zor olduğunu söyleyen Hailey Baldwin Bieber, bunun kendini sevmek için sürekli bir yolculuk olduğunu ifade etmişti.

        • 10

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa