Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Yeni yıla yeni bir telefon ile girmeyi kim istemez ki? Ama bu her zaman o kadar kolay olmuyor. Özellikle günümüz ekonomik koşullarında... Hal böyle olunca telefonumuzu daha kullanışlı hale getirmenin yollarını arayabiliriz. Özellikle iPhone kullanıcılarının en çok muzdarip olduğu durumlardan bir tanesi, telefon hafızasının çok hızlı dolması. Neyse ki, telefonunuzun kapasitesini en üst düzeye çıkarmak için atabileceğiniz birkaç kolay adım var. Bu sayede telefonumuzun çalışma hızını da artırabiliriz.

Telefonda saklanan fazladan fotoğraf, video ve dosyaları kaydederek telefon hafızası açmanın en kolay yolu, Apple iCloud, Google Drive veya Dropbox gibi bulut depolama hizmetlerine yatırım yapmak olarak dikkat çekiyor elbette. Ancak iPhone’da depolama kapasitesini tam olarak en verimli şekilde kullandığımızdan emin olmak için yapabileceğimiz ufak püf nokta var.

2023'ün merakla beklenen telefonları Haberi Görüntüle

Biz de yeni yıla yeni kararlarla girerek telefonunun depolama alanını temizlemek isteyen Habertürk okuyucuları için bir kaç ufak ipucu derledik.

İşte iPhone kapasitesini en verimli şekilde kullanmanın olmazsa olmazları...

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ