Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana öldürülen Gizem Akdeniz, Gizem Akdeniz'in mezarına yazılan yazı

        Adana'da kaybolduktan iki gün sonra akrabası tarafından öldürülmüş halde bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in mezar tahtasına "Gizem Akdeniz ölümsüzdür" yazılarak emzikleri asıldı.

        Merkez Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi'nde oturan Hatice ve Musafa Akdeniz çiftinin en küçük çocuğu olan Gizem Akdeniz bundan yaklaşık 2 hafta önce öğle saatlerinde kayboldu. Tüm Adana Gizem Akdeniz'i bulmak için iki gün seferber oldu ancak bir türlü bulunamadı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nün kurduğu özel ekip Gizem Akdeniz'i babasının amcasının oğlu olan Süleyman A.'nın (25) kaçırıp vahşice öldürdüğünü belirleyip Gizem'in cesedine ulaştı.

        Süleyman A.'nın Gizem Akdeniz'in ablası Gamze Akdeniz'i kendisiyle evlendirmeledikleri için çocuğu ölüdürdüğü ortaya çıktı. Gizem Akdeniz Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi. Annesi Hatice Akdeniz mezara kızının çok sevdiği emziklerini ve ayı maskotunu getirmişti. Hem emzikler hem de maskot Gizem'in mezar tahtasına asıldı. Ayrıca çocuğun mezar tahtasına "Gizem Akdeniz ölümsüzdür" yazısı yazıldığı görüldü.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa