Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Motosiklet duran araca çarptı!,Aydın'da motosikletin duran otomobile çarpması sonucu bir kişi ağır yaralandı

        Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kırmızı ışıkta duran araca çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

        Kaza, Denizli-Aydın devlet karayolu Polis Meslek Yüksek Okulu ışıklı kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Kerem Gencer yönetimindeki 20 UF 439 plakalı otomobil seyir halinde iken kırmızı ışık nedeniyle ışıklı kavşakta durdu. Aynı yöne gitmekte olan Mehmet Gençkul idaresindeki 09 F 8271 plakalı motosiklet ise fren mesafesi yetmeyince duramayarak önündeki otomobile arkadan çarparak yola devrildi. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Gençkul yaralandı. Yaralı sürücüye olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahale yapılarak Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

        Tedavi altına alınan sürücü Mehmet Gençkul'un kafasından yaralandığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Gençkul'un kaskı olmasına rağmen aracın bagajında taşıdığı gözlendi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        BABASI DA MOTOR KAZASINDA YAŞAMINI YİTİRDİ

        Kuyucak'ta ikamet ettiği öğrenilen evli ve 2 yaşında bir çocuk babası Mehmet Gençkul'un, Nazilli'de bir akaryakıt istasyonunda kısa bir süre önce işe başladığı öğrenildi. Gençkul'un işe gittiği sırada kaza geçirmesi ise 7 ay önce babasının geçirdiği kazayı hatırlattı.

        Gençkul'un babası da 7 Kasım 2013 tarihinde evine 50 metre kala geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetmişti.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa