Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çocuğunu almaya gelen eşinin boğazını kesti

        Muğla Fethiye'de, ayrılmak için mahkemelik olduğu eşi tarafından sokak ortasında boğazı kesilen kadın hayatını kaybetti. Kadının, 6 aydır ayrı olduğu eşinin yanında olan 1,5 yaşındaki kızını almaya gittiği öğrenildi.

        Olay, sabah Taşyaka Mahallesi 141 Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre 2010 yılındaki eşi Harun Reşit Milaslıoğlu'ndan 6 ay önce ayrılma kararı alan Selcan Milaslıoğlu(30) mahkemeye başvurdu. Eşinden nafaka da talep eden ve ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan kadının 1,5 yaşındaki kızı Derin babasının yanında kaldı.

        Sabah erken saatlerde telefonla mesaj atan Harun Reşit Milaslıoğlu, eşini eve çağırdı. Erkenden eve gelmesini istediği Selcan Milaslıoğlu ile sokakta karşılaşarak bir müddet birlikte yürüdü. Sokak ortasında yaşanan tartışma sonrası Harun Reşit Milaslıoğlu, cebinden çıkardığı bıçakla eşinin boğazını kesti. Milaslıoğlu, kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

        Yoldan geçen vatandaşlar tarafından olay yerine ambulans istendi. Şahdamarı kesilen ve aşırı kan kaybeden Selcan Milaslıoğlu, 112 ambulansı ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelere rağmen genç kadın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Genç kadının cesedi savcının ilk incelemesinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

        Fethiye Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, eşinin boğazını kestiği iddia edilen Harun Reşit Milaslıoğlu'nu yakalamak için çalışma başlattı.

        CHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa