Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık kızının erkek arkadaşından şikayetçi oldu

        Şarkıcı Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık, 15 yaşındaki kızları B.K’nin “İlişkiye girdik” dediği 19 yaşındaki erkek arkadaşı Bülent Uçar hakkında şikayetçi oldu.

        30 yıla kadar hapis istemiyle 2,5 aydır tutuklu bulunan Bülent Uçar, duruşmada verdiği ifadesinde “B.K. tanıştığımızda bana 18 yaşında olduğunu, kolejde okuduğunu söyledi. Annesi arkadaşlığımıza rıza gösteriyordu. Evlenmemizi istiyordu. Ancak babası Ali bey beni istemiyordu” dedi.

        Ali Küçükbalçık ve Kibariye’nin 15 yaşındaki kızları B.K. ile birlikte olduğu gerekçesiyle tutuklanan Bülent Uçar, perşembe günü hâkim karşısına çıktı. Küçükbalçık’ın “Bu şahıs kızımın yaşının küçüklüğünden faydalanmış. ‘Birlikte olursak ailen seni benimle evlendirmek zorunda kalır’ diyerek ikna edip kızımla ilişkiye girmiş” diye suçladığı Uçar, Anadolu Adalet Sarayı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada suçlamaları reddetti: “Mağdure B.K.’yi Facebook’ta gördüm, sonrasında tanıştık. Daha sonra annesi ile tanışıp görüştüm. Annesi evlenmemizi istiyordu. Biz de söz yüzüğü taktık. Ancak babası Ali Bey beni istemiyordu. Kızından ayrılmam için beni tehdit etti. B.K. ile iki kez Kartepe’de buluştuk. Ayrıca Ataşehir’de bir alışveriş merkezinde de görüştük. Bunların dışanda bir yerde buluşmadık. Babası, beni ve B.K.’yı tehdit ettiği için bu işler başıma geldi. İddia edilen suçları işlemedim.” Mahkeme, şikâyetçi Ali Küçükbalçık ile B.K.’nin ifadelerinin alınması için zorla getirilmelerine karar vererek duruşmayı erteledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa