Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Maskeli evlat, annesinin boğazını kesti

        GAZETE HABERTÜRK

        Olay pazartesi sabahı Bahçelievler Soğanlı Mahallesi Ferhat Sokak’ta yaşandı. Özel bir hastanede radyolog olarak çalışan Mustafa Ersen Çölkesen, bir gün önce annesi Gülizar Çölkesen’den para istedi. “Param yok” demesi üzerine Mustafa Çölkesen, sabah maske takarak annesinin zilini çaldı.

        70 yaşındaki Gülizar Çölkesen kapıyı açtığında, oğlu Çölkesen, elindeki bıçağı yaşlı kadının önce kalbine sapladı. Yaralanan Gülizar Çölkesen kaçarak yatak odasına girdi. Peşinden giren oğlu ise burada da annesinin vücuduna arka arkaya bıçak sapladıktan sonra boğazını kesti. Annesine ait ve içerisinde 10 bin TL para bulunan çantayı da alan Mustafa Ersen Çölkesen olay yerinden kaçtı.

        Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları incelemede kapıda herhangi bir zorlama olmadığını gördü. Bunun üzerine kadının oğlu Mustafa Ersen Çölkesen sorgulanmaya başlandı. Oğlunun çelişkili ifadeler vermesi üzerine tekrar sorgulanan Çölkesen, cinayeti itiraf etti. Zanlının başına maske takması da annesinin sokağındaki kameralara saniye saniye yansıdı. İfadesinde olayı anlatan oğul Çölkesen’in “Para istedim ancak vermedi. Çok sinirlendim. Maske olmasına rağmen beni tanıdı. Sonra da öldürdüm” dediği öğrenildi. Mahkemeye çıkarılan Mustafa Ersen Çölkesen, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa