Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Başbakan Erdoğan'ın ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Destici, Başbakan Erdoğan'ın partisinin cumhurbaşkanı adayının kim olacağına dair bir bilgi verip vermediğine ilişkin bir soru üzerine, "Benim bunu söylemem doğru olmaz. Kendileri bu açıklamayı yapmadan, bizim kalkıp da bunu açıklamamızın doğru olmayacağını düşünüyorum. Evet biz, bir sinyal aldık ama bunu paylaşmamızın doğru olmayacağını düşünüyorum" dedi.

Destici, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, ziyaretinden dolayı Erdoğan'a teşekkür etti. Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğini belirten Destici, Türk-İslam coğrafyasında yaşayanların geleceğini etkileyecek süreçlerin başlangıcında bulunulduğunu söyledi.

"Bizim iki saate yakın görüşmemizin belki de 5 dakikası cumhurbaşkanlığı ile ilgili oldu" diyen Destici, görüşmede Muhsin Yazıcoğlu'nun vefatının da gündeme geldiğini, konuya ilişkin beklentilerini ifade ettiklerini söyledi. Destici, "Orada devletin onuru karlar altında kalmıştı. Hala o karların altından çıkarılamadı. Dolayısıyla da artık bunun o karların altından çıkarılması ve hukuk içerisinde bu konunun tüm şüpheler giderilecek şekilde aydınlatılması gerekildiğini, bu süreçte yaşanan tüm zaafiyetleri biz kendisine net bir şekilde ifade ettik, beklentilerimizi söyledik, taleplerimizi ilettik" diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ