Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Yerel seçimlerin hemen ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın helikopterle teftiş ettiği 3. Köprü ve Kuzey Marmara otoyolu inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor.

Viyadük inşaatı sırasında 3 işçinin hayatını kaybettiği dev şantiyede köprü ve yol yapımı için yüzlerce kepçe ve hafriyat kamyonu hummalı bir çalışma yürütüyor. Kuzey Marmara Otoyolu’nun İstanbul’a giriş noktası olarak adlandırılabilecek Odayeri’ne uzanan yolda bulunan Sevgililer Ormanı da artık sevgililere değil inşaat kamyonlarına ev sahipliği yapıyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün adının Yavuz Sultan Selim olacağını ilan ettiği 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu inşaatında binlerce işçi ve inşaat aracı köprü ve yol yapım çalışmalarına son sürat devam ediyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Mart seçimlerinin ardından evinden ilk kez çıkarak helikopterle teftiş yaptığı bölgede köprü, bağlantı yolları ve viyadüklerin yapımı hız kazanmış durumda. Çalışmalar Sarıyer-Arnavutköy ilçesi hattında ilerlerken, Sarıyer- Garipçe ve Beykoz-Poyrazköy’de bulunan köprü ayakları da tamamlanmak üzere.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ