Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Bedirhan ÖZYİĞİT / ANKARA

Ankara’da internetten tanıştığı 90 kadının kişisel bilgilerine ulaşıp şantajla 170 bin TL toplayan ve cinsel ilişkiye zorlayan N.G. polis tarafından yakalandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, yapılan ihbarlar üzerine başlattığı operasyonda kendisini MİT çalışanı, gazeteci ve doktor diye tanıtıp internetten tanıştığı 90 kadının kişisel bilgilerini korsan yazılımla ele geçirerek şantaj yapan N.G.’yi (31) yakaladı.

N.G.’nin kadınlardan 170 bin TL aldığı, cinsel ilişkiye zorladığı, kabul etmeyenleriyse Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na “Çocuğunun önünde fuhuş yapıyor” diye ihbar ettiği belirtildi.

Sabıkalı dolandırıcı N.G. yüzünden 2 kadının eşinden boşandığı ve birçok kadının da işinden ayrıldığı öğrenildi.

‘BU BENDE HASTALIK’

Bir kadın profili oluşturan polis, N.G.’yle iletişime geçip adresini tespit etti. Düzenlenen baskında gözaltına alınan N.G.’nin evinde çok sayıda telefon hattı ele geçirilirken, bilgisayarına el konuldu. Sorgusunda suçlamaları kabul eden N.G. psikolojik sorunları olduğunu belirtti. N.G.’nin ifadesinde, “Bu bende hastalık oldu” dediği de öğrenildi. N.G.’nin kendisini MİT mensubu diye tanıtarak daha önce evlendiği S.Y. adlı kadına da şiddet uygulayıp 200 bin TL’lik senet imzalatıp boşandığı ifade edidi. Cezaevine gönderilen N.G.’nin 5 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ortaya çıktı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ