Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, BDP Van Milletvekili Özdal Üçer'in doktoru darbetmesiyle ilgili, ''Olay çok açık, süratle bu kişi partisinden ihraç edilmeli. Bu kişi aslında milletvekilliğinden de istifa etmelidir'' dedi.

Akdağ, Tekirdağ Valiliği'ni ziyaretinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, BDP Van Milletvekili Özdal Üçer'in Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tartıştığı Dr. Oğuz Eroğlu'na saldırı olayının ardından kendisiyle telefonda görüştüğünü bildirdi.

Akdağ, şunları söyledi:

''Vekil arkadaşımız beni aramış. Ben ona döndüm ve dedim ki, 'Sayın vekilim, siz var sayalım ki bahsettiğiniz gibi hastalarınızla ilgili olarak arzu ettiğiniz saygıyı bulamadınız. (Hastanın, yani eşinin ve çocuğunun tedavisi ile ilgili bir eksiklik kesinlikle yok) Var sayalım ki saygıda kusur buldunuz. Bunun karşılığı, doktor tokatlamak, küfür etmek, tehdit etmek olabilir mi?' Kabul edilemez bir şey. O, 'Bir daha olsa tekrar yaparım' deyince kendisine şunu söyledim. 'Siz o arkadaşlarımızı sahipsiz zannetmeyin. Onlara vuracağınız her fiske bana vurulmuş demektir. Atmış olduğunuz tokadı bana atmış oluyorsunuz.' Derhal Valimizi aradım. Arkadaşlarımıza koruma verdiler.''

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ