FETÖ'nün "VIP dinleme" davası sürüyor
Eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Dairesi Başkanı Akyürek, eski emniyet müdürleri Yılmazer ile Atayün'ün de arasında bulunduğu 145 kişinin yargılandığı davanın bugünkü celsesi sona erdi
ABONE OLSiyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri iddiasıyla, eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Yurt Atayün'ün de bulunduğu 145 kişinin yargılandığı davanın bugünkü celsesi sona erdi.
Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesinde izleyici ve basına kapalı yapılan duruşmaya tutuklu ve tutuksuz sanıklar ile avukatları katıldı. Sanıklardan Akyürek ise tutuklu bulunduğu İstanbul'dan sesli ve görüntülü sistemle duruşmaya bağlandı.
Güvenlik gerekçesiyle kapalı yapılan duruşmada sanıklardan Mustafa Alptekin, Ahmet Ümit Seçgin, Ahmet Şentürk, Bahtiyar Peşter ve Yılmaz Şimşek'in savunmalarını yaptığı öğrenildi.