Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri iddiasıyla, eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Yurt Atayün'ün de bulunduğu 145 kişinin yargılandığı davanın bugünkü celsesi sona erdi.

Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesinde izleyici ve basına kapalı yapılan duruşmaya tutuklu ve tutuksuz sanıklar ile avukatları katıldı. Sanıklardan Akyürek ise tutuklu bulunduğu İstanbul'dan sesli ve görüntülü sistemle duruşmaya bağlandı.

Güvenlik gerekçesiyle kapalı yapılan duruşmada sanıklardan Mustafa Alptekin, Ahmet Ümit Seçgin, Ahmet Şentürk, Bahtiyar Peşter ve Yılmaz Şimşek'in savunmalarını yaptığı öğrenildi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ