Habertürk
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Giresun'un Eynesil İlçesi Kösemen Köyü'nde teravih namazından çıkıp kahvede oturan cemaate yönelik silahlı saldırıda, bir kişi öldü, cami imamı ise yaralandı.

CAMİ İMAMINDAN KÖYÜ TERK ETMESİNİ İSTEDİ

Olay dün gece teravih namazın çıkışında kahvede cami cemaatinin cay içip sohbet ettiği sırada meydan geldi. Edinilen bilgiye göre, köy sakinlerinden Hamdi Gülenç (68) henüz belirlenemeyen bir nedenle cami imamı Cemil Çoban'dan köyü terk etmesini istedi.

Daha önce aralarında her hangi bir husumet bulunmayan köy sakinlerinden Ali Osman Arslan (58) olaya müdahil olunca, Hamdi Gülenç belinden çıkardığı silahla etrafa ateş açtı. Açılan ateş sonucunda Ali Osman Arslan olay yerinde hayatını kaybederken, cami imamı Cemil Çoban ayağından yaralandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ