İstanbul'da dehşete düşüren olay
Polis ile iki kişi arasında çıkan kavgada silah kullanıldı, kurşun kaldırımda yürüyen çocuğa isabet etti. 7 yaşındaki çocuk öldü
ABONE OLUzay KESMEN / İSTANBUL
İstanbul Bağcılar'da, iddiaya göre "Yan baktın?" tartışmasıyla çıkan ve silahın kullanıldığı kavgada, kaldırımda yürüyen Suriyeli çocuğa kurşun isabet etti. 7 yaşındaki çocuk ölürken, biri çocuk 2 kişi de yaralandı.
OTOBÜS DURAĞINDAKİ KAVGADA KAN DÖKÜLDÜ
Bağcılar Güneşli Meydanı'nda saat 20.00 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Coşkun A. ve yanında bulunan kardeşi Recep A., otobüs durağında bekleyen sivil giyimli polis memuruna "Neden yan bakıyorsun?" diyerek tekme-tokat saldırdı. Bunun üzerine, Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olduğu öğrenilen ve mesai sonrası evine dönmekte olan polis memuru, yanında bulunan beylik tabancasını çekip 2 kişiye ateş açtı. Açılan ateş sonucu Coşkun A, kaldırımda yürüyen 7 yaşındaki Suriye uyruklu Zeliha Muhammed Elcumu ve 9 yaşındaki çocuk G.Ş. yaralandı.