Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Karadağ Cumhurbaşkanı Filip Vuyanoviç ve Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Dragan Çoviç, Ankara'da dün meydana gelen terör saldırısı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

Karadağ Cumhurbaşkanı Vuyanoviç mesajında, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için başsağlığı dilediğini belirterek, "Karadağ halkı da bu trajedi karşısında derin üzüntü içindedir. Onlar da Türkiye'nin acını paylaşıyor" ifadesini kullandı.

Vuyanoviç ayrıca, terörizmin barış ve istikrar konusunda büyük bir tehdit olduğuna işaret ederek, tüm ülkelerin terörizmin yok edilmesi için işbirliği içinde olması gerektiğini kaydetti.

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Çoviç de mesajında Ankara'daki terör saldırısında çok sayıda insanın hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntüyle aldığını belirterek, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi ve şahsı adına başsağlığı diledi.

Saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyen Çoviç, "Bu zor zamanlarda dualarımız onlarladır" ifadesini kullandı.

AA

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ