Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Sevgilisi Melis Çakır'ı dövdüğü iddia edilen, gözaltında ise verdiği ifadesinde "Hatırlamıyorum" diyen Onur Özbizerdik, anne Zehra O.'nun "Kızımın hayatından endişe ediyorum. Zorla yanında tutuyor." şikayeti üzerine polis tarafından aranmaya başlandığı öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından soruşturma kapsamında onlarca adrese baskın yapıldığı ancak Onur Özbizerdik ve Melis Çakır'ın şu ana kadar bulunamadığı öğrenildi.

"ETKİLİ EYLEMDE BULUNUP BULUNMADIĞIMI HATIRLAMIYORUM"

Cezaevinden çıktıktan sonra birbiri ardına yaralama olayları gerçekleştiren Onur Özbizerdik, polis tarafından yakalanıp mahkemece serbest bırakılmasının ardından sevgilisi Melis Çakır'ı feci şekilde dövdüğü iddia edilmişti. Perişan bir halde polise başvuran Melis Çakır, Onur Özbizerdik'in kendisini dövdüğünü ve araçtan atarak kaçtığını söylemişti. Ancak bir süre sonra Melis Çakır, tekrar adliyeye başvurarak şikâyetinden vazgeçmişti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ