Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Sedef ŞENKAL DEMİR / HABERTÜRK

Kerem Altan’ın yargılandığı mahkemede önceki gün çıkan kararla 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılıp bu cezanın ertelenmesine isyan eden anne Hatice Foster, “Defne benim her şeyimdi. Hayatımdı. Benim hayatım bitti” dedi. 4 yıllık yargı süreci sonunda verilen kararı Yargıtay’da temyiz edeceklerini söyleyen anne Foster, soruşturma aşamasında bütün delillerin karartıldığını iddia etti.

Foster, iddialarını şöyle sürdürdü: “Söylenecek söz kaldı mı? Vay gidene. Bütün deliller kaldırıldı. Ne diyeyim? Bir kamuoyu yoklaması olsa herkes Kerem Altan’ın ne kadar suçlu olduğunu söyleyecektir. Kızımın öldürüldüğüne inanıyorum. Defne içtiği zaman çok bağırırdı. Orada bir şeyler oldu. Herkesi tehdit ediyorlar.”

‘BAŞSAĞLIĞI DİLEMEDİ’

Defne’nin ölümünün ardından Kerem Altan’ın ve ailesinden birinin kendisine başsağlığı dilemediğini de ifade eden anne Hatice Foster, “Bir kere bile bana telefon açıp başsağlığı dilemedi. Suçlular ki arayamıyorlar. 2 ay 15 gün hapis cezası kararı veren Anadolu 36. Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Mehtap Yılmaz’a da teşekkür ettim. Yapabileceği buydu herhalde. Beraat kararı da verebilirdi. Allah evlatlarının muratlarını göstersin” diye konuştu. Foster, son olarak da “Ceza almış olması bile bizim için aslında çok önemli. Kararı temyiz edeceğiz. Türkiye’de sonuç alamazsam Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne kadar gideceğim” dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ